NIEUWS


THE RAFFLES AFHAAL/BEZORGSERVICE

Bestellen vanaf 15.00 uur
Afhalen/Bezorgen vanaf 17.00 uur
Dinsdag tot en met zondag

Bezorgkosten in Den Haag €5.00

Menu zie: www.restaurantraffles.nl

telefonische bestellingen: 070-3458587

via e-mail: info@restaurantraffles.nl

Afhaal/Bezorgspecial

Lumpia Semarang (2 stuks) €6,00

Rijsttafel The Raffles €35.00 p.p. (min. 2 pers.)
Kakap Pepesan – gestoomde vis
Ayam Ketumbar – kip
Bebek Menyatyat – eend
Gulai Domba – lam
Karedok – groenten met pindasaus
Sate Daging – beef
Sate Babi – varken
Krupuk udang
Serundeng
Nasi Kuning – gele rijst

Mango dessert €9.00

Actie!

Voor alle flessen op de wijnkaart: 1 + 1 gratis!!

AartFrankMotor

THE RAFFLES FEESTDAGEN

Hierbij de menu’s voor beide kerstdagen woendag 25 en donderdag 26 december.
Dinsdag 24, dinsdag 31 december en woensdag 1 januari zijn wij gesloten.

MENU SUNDA KELAPA   €63 p.p.

Frank en Aart Deuning 1962

Frank en Aart Deuning 1962

POPIAH SAYURAN
Rijsteflensje met knapperige groenten
*      *      *
SOP KELAPA UDANG
Kokossoep met garnalen
*      *      *
OTAK OTAK
In bananenblad gestoomde crab
*      *      *
RUSA BOGOR
Roergebakken reepjes hert met
rode gember en gele rijst
*      *      *
KUE NATAL
Kerst dessert

MENU BETAWI   €63 p.p.

LEMPER JAWA
Kleefrijst met gekruid kipgehakt
*      *      *
SOTO AYAM
Indonesische kippen soep
*      *      *
ANEKA SATE
Drie soorten sate
*      *      *
DAGING PANGANG
Gegrilde entrecote met pikante groenten
en gele rijst
*      *      *
KUE NATAL
Kerst dessert

MENU DU SOLEIL

Ter gelegenheid van het Cirque du Soleil op het Malieveld serveren wij dinsdag t/m vrijdag voorafgaand aan de voorstelling het DU SOLEIL MENU.
Aanvang 17.30 tot 18.00 uur   €35,00 p.p.

MENU DU SOLEIL

PASSAR SOLO
Drie kleine voorgerechtjes

*        *        *

PERSEMBAHAN HAGI NYAI LORO KIDUL
Rijsttafel volgens familietraditie geserveerd met feestelijke rijst

Bij reserveren s.v.p. vermelden: ‘Du Soleil Menu’

Vegetarische Restaurantweek

Menu €50,- p.p.

incl. tafelwater en 1 glas champagne

POPIAH SAYURAN
Rijsteflensje gevuld met knapperige groenten en gehakte noten

***
SOP KELAPA JAMUR
Kokossoep met paddestoelen

***
OTAK OTAK
Tahoe in bananenblad

***
KAREDOK
Groenten met een frisse pindasaus, gekruid met kentjoer en kemangi

***
SAMBAL GORENG TEMPE
Gebakken tempe volgens Midden Javaans recept met gele rijst

***
SRI RASA KETAN
Kleefrijst met mango

THE RAFFLES XMAS

THE RAFFLES XMAS

Hierbij onze menu’s voor 2e Kerstdag (woensdag 26 december).

Donderdag 27, vrijdag 28 en zaterdag 29 december zijn wij voor diner geopend.

Op 1e Kerstdag (25 december), en van zondag 30 december t/m dinsdag 2 januari zijn wij gesloten.

Menu Sunda Kelapa €65,00 p.p.

POPIAH SAYURAN
Papierdun rijsteflensje met knapperige groenten
* * *
LAKSA LEMAK
Gekruide vissoep
* * *
OTAK OTAK
Gestoomde krab in bananenblad
* * *
RUSA BOGOR
Reepjes hert met roze gember
* * *
KUE NATAL
Kerstdessert


Menu Betawi €65,00 p.

PASSAR SOLO
Drie bijzondere voorgerechtjes
* * *
SOP KELAPA AYAM
Kokossoep met kip en bosuitjes
* * *
ANEKA SATE
Drie soorten saté
* * *
DAGING PANGANG ACEH
Gegrilde entrecôte met pikante groenten
* * *
KUE NATAL
Kerstdessert


Met vriendelijke groet,
Frank Deuning
Restaurant The Raffles

Aan tafel met Wieteke van Dort

Op zondag 13 mei is er een kumpulan met Wieteke van Dort in the Raffles.WietekeFrankSM

Den Haag, de weduwe van Indië laat haar gedachten varen naar vroeger tijden. Wieteke zal zingen en vertellen.

Inclusief eten en drinken €78,00 p.p. aanvang 16.00 uur.
Reserveren bij restaurant the Raffles

Raffles in De Telegraaf

Raffles in Den Haag Centraal

Raffles 25 jaar!

FrankInterieurBEGINTIJD-SMIn februari 1993 opende the Raffles zijn deuren, nu alweer 25 jaar geleden. 2018 wordt een feestelijk jaar met veel activiteiten, om te beginnen een nieuw actiemenu met een aantal klassiekers.

The Raffles Actiemenu

€32.00 p.p. min. 2 pers.
Wijnarrangement €24.00 p.p.
Bij reservering graag vermelden aktie-menu (niet op zaterdag)

LUMPIA SEMARANG
De enige echte Indonesische lumpia van
rundergehakt en bamboescheuten
Custoza – Cantina Gorgo 2016

* * *
SOTO AYAM
Klassieke kippensoep, goed gekruid en rijk gegarneerd

* * *
ANEKA SATE
Drie soorten sate, zo verschillend als ze zijn
vormen ze samen één voorstelling
Chardonnay Corralillo – Matetic – San Antonio 2014

* * *
GULAI DOMBA
Lamsvlees geurend naar de kruiden
waarin het gegaard is met nasi kuning
Le Pinciaie Montepulciano d’Abruzzo 2014

* * *
MANGA EXTRAVAGANZA
Dessert op een thema van mango met sorbet-ijs
Le Maury blanc 2006

Alle Dagen Feest

Hierbij onze menu’s voor 1e Kerstdag (25 december) en Oudjaar (31 december).

Kerstavond (24 december), zijn wij à la carte geopend.

2e Kerstdag (26 december), woensdag 27 december, maandag 1 januari en dinsdag 2 januari zijn wij gesloten.

Menu Sunda Kelapa                   €58,00

POPIAH KEPITING
Papierdun rijsteflensje gevuld met crab en knapperige groenten

* * *
SOP KELAPA UDANG
Zachte kokossoep met garnalen

* * *
OTAK OTAK
In bananenblad gestoomde vis met basilicum

* * *
BEBEK MENYATYAT
Reepjes eendenborst gekruid met sereh en kunjit,
geserveerd met gele rijst

* * *
KUE NATAL
Feestelijk dessert

Menu Betawi                                  €58,00

LEMPER JAWA
Lenterolletje van kleefrijst met gekruid gehakt van kip

* * *
SOTO AYAM
Klassieke Indonesische kippensoep, goed gekruid en gegarneerd

* * *
ANEKA SATE
Drie soorten saté, zo verschillend als ze zijn vormen ze
samen één voorstelling

* * *
RENDANG SAPI BETAWI
Roergebakken stukjes ossehaas met geraspte kokos,
geserveerd met nasi kuning

* * *
KUE NATAL
Feestelijk dessert

Met vriendelijke groet,

Frank Deuning
Restaurant The Raffles