NIEUWS


Kerstmenu’s 2021

Wij zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag voor afhalen en bezorgen.
Zaterdag 25 december alleen voor de Kerstmenu’s.
Oudjaar en Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten.

Op 1e Kerstdag hebben wij de volgende menu’s:

THE RAFFLES RIJSTTAFEL min. 2 pers. €40 p.p.
afhalen/bezorgen van 16.00 tot 17.30 uur

MENU KELAPA SUNDA  5 gangen min 2 pers. €52 p.p.
afhalen/bezorgen van 18.00 tot 20.00 uur

bezorgkosten in Den Haag €5,-

Menu Kelapa Sunda

POPIAH SAYURAN
Rijsteflensje met groenten en knapperige sla
*       *       *
LAKSA LEMAK
Gekruide vissoep
*       *       *
OTAK OTAK
Gestoomde crab in bananenblad
*       *       *
RUSA BOGOR
Hertenfilet met rode gember en gele rijst
*       *       *
KUE NATAL
Feestelijk dessert

The Raffles Rijsttafel

KAKAP PEPESAN – gestoomde vis
AYAM KETUMBAR – kip met cashewnoten    
BEBEK MENYATYAT – zoetzure eendenborst
GULAI DOMBA – lams-curry
KAREDOK – groenten met pindasaus
SATE DAGING – beef
SATE BABI – varken
KRUPUK UDANG
SERUNDENG
ACAR
NASI KUNING – gele rijst

Pa en Ma Deuning voeren met de Indrapoera in 1955 naar Nederland

 

  

The Raffles onderweg naar een nieuw begin

Wij zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag voor afhalen en bezorgen.
Zaterdag 25 december alleen voor de Kerstmenu’s.
Oudjaar en Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten.

Op 1e Kerstdag hebben wij de volgende menu’s:

THE RAFFLES RIJSTTAFEL min. 2 pers. €40 p.p.
afhalen/bezorgen van 16.00 tot 17.30 uur

MENU KELAPA SUNDA  5 gangen min 2 pers. €52 p.p.
afhalen/bezorgen van 18.00 tot 20.00 uur

bezorgkosten in Den Haag €5,-

Menu Kelapa Sunda

POPIAH SAYURAN
Rijsteflensje met groenten en knapperige sla
*       *       *
LAKSA LEMAK
Gekruide vissoep
*       *       *
OTAK OTAK
Gestoomde crab in bananenblad
*       *       *
RUSA BOGOR
Hertenfilet met rode gember en gele rijst
*       *       *
KUE NATAL
Feestelijk dessert

The Raffles Rijsttafel

KAKAP PEPESAN – gestoomde vis
AYAM KETUMBAR – kip met cashewnoten    
BEBEK MENYATYAT – zoetzure eendenborst
GULAI DOMBA – lams-curry
KAREDOK – groenten met pindasaus
SATE DAGING – beef
SATE BABI – varken
KRUPUK UDANG
SERUNDENG
ACAR
NASI KUNING – gele rijst

 
Pa en Ma Deuning voeren met de Indrapoera in 1955 naar Nederland

 

Menu Batavia

min. 2 pers. € 37,00 p.p.

PASAR SENEN
Drie kleine voorgerechtjes

* * *
RENDANG SAPI BETAWI
Roergebakken plakjes ossehaas met geraspte kokos, citroenblad, gember en aardappel

AYAM KETUMBAR
Stukjes gebakken kipfilet met koriander en cashewnoten

SATE BABI
Saté van gemarineerd varkensvlees

KAREDOK
Groentegerecht met een frisse pindasaus met kentjoer en kemangi

* * *
MANGGA EXTRAVAGANZA
Mangodessert met sorbet-ijs

Met The Raffles Gezond het Nieuwe Jaar in

PreangerJava

VEGETARISCHE RIJSTTAFEL in de PREANGER

min. 2 pers. €35,- p.p.

POPIAH SAYURAN – rijsteflensje gevuld met groenten en sla
PERKADEL JAGUNG – maiskoekje
SAMBAL GORENG TEMPE – soya cake
KARE BATAK – groentencurry met aardappel
KAREDOK – groenten met pindasaus
SAYUR LODEH – groenten in kokosmelk
OBLOK OBLOK – tahoe in bananenblad
NASI KUNING – gele rijst
ACAR – zuur
SERUNDENG – geraspte kokos
KRUPUK GENDAR – van rijst

Bestellen dinsdag t/m zondag vanaf 15.00 uur.
Afhalen/bezorgen vanaf 17.00 uur.
Bezorgen in Den Haag €5,-

Padi oogst in de Preanger

The Raffles Onderweg naar het Nieuwe Jaar

Behalve maandag is het restaurant iedere dag geopend voor afhalen en bezorgen van 17.00 tot 20.00 uur.

Beide Kerstdagen en oudjaar zijn er speciale menu’s:

THE RAFFLES RIJSTTAFEL min. 2 pers. €40 p.p.
afhalen/bezorgen van 16.00 tot 18.00 uur

BATAVIA MENU 5 gangen min 2 pers. €50 p.p.
afhalen/bezorgen van 18.00 tot 20.00 uur

bezorgkosten in Den Haag €5,-


Menu Batavia

POPIAH SAYURAN
Rijsteflensje met groenten en knapperige sla
* * *
LAKSA LEMAK
Gekruide vissoep
* * *
OTAK OTAK
Gestoomde crab in bananenblad
* * *
RUSA BOGOR
Hertenfilet met rode gember en gele rijst
* * *
KUE NATAL
Feestelijk dessert


The Raffles Rijsttafel

KAKAP PEPESAN – gestoomde vis
AYAM KETUMBAR – kip met cashewnoten
BEBEK MENYATYAT – zoetzure eendenborst
GULAI DOMBA – lams-curry
KAREDOK – groenten met pindasaus
SATE DAGING – beef
SATE BABI – varken
KRUPUK UDANG
SERUNDENG
ACAR
NASI KUNING – gele rijst


Met vriendelijke groet,

Frank Deuning
Restaurant The Raffles

Afhalen en bezorgen

Afhalen/Bezorgen tussen 17.00 en 18.00 uur
Dinsdag t/m zaterdag

Bezorgkosten in Den Haag €5.00

telefonische bestellingen: 070-3458587

via e-mail: info@restaurantraffles.nl

Afhaal/Bezorgspecial

Rijsttafel The Raffles €35.00 p.p. (min. 2 pers.)

Kakap Pepesan – gestoomde vis
Ayam Ketumbarkip met cashewnoten
Bebek Menyatyateend
Gulai Dombalam
Karedokgroenten met pindasaus
Sate Dagingbeef
Sate Babivarken
Krupuk udang
Serundeng
Nasi Kuninggele rijst

AartFrankMotor

THE RAFFLES FEESTDAGEN

Hierbij de menu’s voor beide kerstdagen woendag 25 en donderdag 26 december.
Dinsdag 24, dinsdag 31 december en woensdag 1 januari zijn wij gesloten.

MENU SUNDA KELAPA   €63 p.p.

Frank en Aart Deuning 1962

Frank en Aart Deuning 1962

POPIAH SAYURAN
Rijsteflensje met knapperige groenten
*      *      *
SOP KELAPA UDANG
Kokossoep met garnalen
*      *      *
OTAK OTAK
In bananenblad gestoomde crab
*      *      *
RUSA BOGOR
Roergebakken reepjes hert met
rode gember en gele rijst
*      *      *
KUE NATAL
Kerst dessert

MENU BETAWI   €63 p.p.

LEMPER JAWA
Kleefrijst met gekruid kipgehakt
*      *      *
SOTO AYAM
Indonesische kippen soep
*      *      *
ANEKA SATE
Drie soorten sate
*      *      *
DAGING PANGANG
Gegrilde entrecote met pikante groenten
en gele rijst
*      *      *
KUE NATAL
Kerst dessert

MENU DU SOLEIL

Ter gelegenheid van het Cirque du Soleil op het Malieveld serveren wij dinsdag t/m vrijdag voorafgaand aan de voorstelling het DU SOLEIL MENU.
Aanvang 17.30 tot 18.00 uur   €35,00 p.p.

MENU DU SOLEIL

PASSAR SOLO
Drie kleine voorgerechtjes

*        *        *

PERSEMBAHAN HAGI NYAI LORO KIDUL
Rijsttafel volgens familietraditie geserveerd met feestelijke rijst

Bij reserveren s.v.p. vermelden: ‘Du Soleil Menu’

Vegetarische Restaurantweek

Menu €50,- p.p.

incl. tafelwater en 1 glas champagne

POPIAH SAYURAN
Rijsteflensje gevuld met knapperige groenten en gehakte noten

***
SOP KELAPA JAMUR
Kokossoep met paddestoelen

***
OTAK OTAK
Tahoe in bananenblad

***
KAREDOK
Groenten met een frisse pindasaus, gekruid met kentjoer en kemangi

***
SAMBAL GORENG TEMPE
Gebakken tempe volgens Midden Javaans recept met gele rijst

***
SRI RASA KETAN
Kleefrijst met mango

THE RAFFLES XMAS

THE RAFFLES XMAS

Hierbij onze menu’s voor 2e Kerstdag (woensdag 26 december).

Donderdag 27, vrijdag 28 en zaterdag 29 december zijn wij voor diner geopend.

Op 1e Kerstdag (25 december), en van zondag 30 december t/m dinsdag 2 januari zijn wij gesloten.

Menu Sunda Kelapa €65,00 p.p.

POPIAH SAYURAN
Papierdun rijsteflensje met knapperige groenten
* * *
LAKSA LEMAK
Gekruide vissoep
* * *
OTAK OTAK
Gestoomde krab in bananenblad
* * *
RUSA BOGOR
Reepjes hert met roze gember
* * *
KUE NATAL
Kerstdessert


Menu Betawi €65,00 p.

PASSAR SOLO
Drie bijzondere voorgerechtjes
* * *
SOP KELAPA AYAM
Kokossoep met kip en bosuitjes
* * *
ANEKA SATE
Drie soorten saté
* * *
DAGING PANGANG ACEH
Gegrilde entrecôte met pikante groenten
* * *
KUE NATAL
Kerstdessert


Met vriendelijke groet,
Frank Deuning
Restaurant The Raffles