NIEUWS


Wine Professional 2015

Vichai Boonyuen in actie tijdens Wine Professional

Vichai Boonyuen

Frank Deuning tijdens Wine Professional

Frank Deuning

Vichai Boonyuen en Frank Deuning overleggen tijdens Wine Professional

Vichai Boonyuen en Frank Deuning

NRC Janneke Kookt 7 dec 2014

Xmas in The Raffles

Popiah Sayuran

Hierbij onze kerstmenu’s. Wij zijn beide dagen geopend vanaf 18.00 uur.
Van zondag 28 december t/m donderdag 1 januari zijn wij gesloten.

MENU BETAWI  –  € 58,00 p.p.

POPIAH SAYURAN
Papierdun rijsteflensje gevuld met kanpperige groenten en gehakte noten.

* * *
SOP KELAPA AYAM
Zachte kokossoep met kip en bosuitjes.

* * *
SATE LILIT BEBEK
Saté op serehstokjes van gehakt van eend en specerijen uit de hele archipel.

* * *
DAGING PANGANG ACEH
Gegrilde entrecôte op pikante groenten, geserveerd met gele rijst.

* * *
KUE NATAL
Kerstdessert.


MENU SUNDA KELAPA  –  € 58,00 p.p.

SALADA IKAN TERI
Pikante salade van kleine visjes met groene kruiden.

* * *
LAKSA LEMAK
Zachte kokossoep met diverse soorten vis en bosuitjes.

* * *
OTAK OTAK
In bananenblad gestoomde crab en vis met geraspte kokos en basilicum.

* * *
RUSA BOGOR
Roergebakken hertenfilet met rode gember, geserveerd met gele rijst.

* * *
KUE NATAL
Kerstdessert.

2e Prijs Copa Jerez 2014

CopaJerezFranknov2014

CopaJerezVichainov2014
CopaJerezUitgiftenov2014

Lunchen op het Rechte Pad

Riesling Weeks 2014

Van vrijdag 30 mei t/m zaterdag 14 juni 2014 staat ook bij The Raffles de Duitse wijn centraal!
Onze RieslingWeeks menu voor €50,- p.p. all-in:

POPIAH SAYURAN
Papierdunne rijsteflensjes gevuld met
knapperige groenten en gehakte noten.

WIJN: Schiefer Riesling – van Volxem – Saar 2012

* * *

SOP KELAPA IKAN
Zachte kokossoep met diverse soorten vis.

* * *

DAGING PANGANG ATJEH
Gegrilde entrecôte met pikante groenten.

WIJN: Edition Riesling – Querbach – Rheingau 2002

* * *

BUAH SENEN
Tropisch fruit met ijs.

WIJN: Eiswein – Lergenmüller – Pfalz 2012

Voor meer informatie en reserveren, zie:  www.duitsewijn.nl

Hennessy Gastvrijheidsprijs 2014

Laura vd Westerlaken, Frank D, Loes Poley,..3e prijs: Loes Poley (SIR Restaurant Djan Djan, Houten)
Coach: Frank Deuning

THE RAFFLES TIMES

Het jubileumjaar succesvol afgesloten met een prachtige recensie in de Telegraaf. Wij gaan vol goede moed en nieuw élan verder.

Op herhaling wegens groot succes het Satémenu en een nieuw menu In het Voetspoor van Sir Stamford Raffles.

FrankAfwas
Menig horeca-carrière is begonnen in de afwas, zo ook die van Frank Deuning meer dan vijftig jaar geleden!

RECEPT

Sambal Goreng Hati

Gebakken kippenlevertjes

4 ons kippenlever, gekookt
1 eetlepel sambal
½ eetlepel petis udang
2 eetlepels ketjap manis
1 eetlepel tamarinde pasta
1 eetlepel pindakaas
1 lombok (voor de garnituur)
olie

BEREIDING
* Sambal en petis udang aanbakken
* Gekookte kippenlever toevoegen
* Daarna de pindakaas, tamarinde en ketjap
* Garneren met gesneden lombok en serveren
Met vriendelijke groet,
Frank Deuning
Restaurant The Raffles

Raffles in de Telegraaf

Alle Dagen Feest

Daging

Hierbij presenteren wij onze kerstmenu’s. Wij zijn beide dagen geopend vanaf 18.00 uur.
Oudejaarsavond en Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten.

MENU BETAWI  –  € 58,00 p.p.

PASSAR SOLO
Drie kleine voorgerechtjes.

* * *
SOTO AYAM
Klassieke Indonesische kippensoep, goed gekruid en rijk gegarneed.

* * *
ANEKA SATE
Vier soorten sate: zo verschillend als ze zijn, vormen ze samen één voorstelling.

* * *
RENDANG SAPI BETAWI
Roergebakken plakjes ossehaas met geraspte kokos en aardappel, geserveerd met nasi goreng.

* * *
KUE NATAL
Kerstdessert.


MENU SUNDA KELAPA  –  € 58,00 p.p.

POPIAH SAYURAN
Papierdun rijsteflensje gevuld met knapperige groenten en gehakte noten.

* * *
SOP KELAPA IKAN
Zachte kokossoep met diverse soorten vis en bosuitjes.

* * *
OTAK OTAK
In bananenblad gestoomde crab en vis met geraspte kokos en basilicum.

* * *
RUSA BOGOR
Roergebakken hertenfilet met rode gember, geserveerd met gele rijst.

* * *
KUE NATAL
Kerstdessert.