THE RAFFLES TIMES
Het jubileumjaar succesvol afgesloten met een prachtige recensie in de Telegraaf. Wij gaan vol goede moed en nieuw élan verder.
Op herhaling wegens groot succes het Satémenu en een nieuw menu In het Voetspoor van Sir Stamford Raffles.
Menig horeca-carrière is begonnen in de afwas, zo ook die van Frank Deuning meer dan vijftig jaar geleden!
RECEPT
Sambal Goreng Hati
Gebakken kippenlevertjes
4 ons kippenlever, gekookt
1 eetlepel sambal
½ eetlepel petis udang
2 eetlepels ketjap manis
1 eetlepel tamarinde pasta
1 eetlepel pindakaas
1 lombok (voor de garnituur)
olie
BEREIDING
* Sambal en petis udang aanbakken
* Gekookte kippenlever toevoegen
* Daarna de pindakaas, tamarinde en ketjap
* Garneren met gesneden lombok en serveren
Met vriendelijke groet,
Frank Deuning
Restaurant The Raffles