THE RAFFLES TIMES


Het jubileumjaar succesvol afgesloten met een prachtige recensie in de Telegraaf. Wij gaan vol goede moed en nieuw élan verder.

Op herhaling wegens groot succes het Satémenu en een nieuw menu In het Voetspoor van Sir Stamford Raffles.

FrankAfwas
Menig horeca-carrière is begonnen in de afwas, zo ook die van Frank Deuning meer dan vijftig jaar geleden!

RECEPT

Sambal Goreng Hati

Gebakken kippenlevertjes

4 ons kippenlever, gekookt
1 eetlepel sambal
½ eetlepel petis udang
2 eetlepels ketjap manis
1 eetlepel tamarinde pasta
1 eetlepel pindakaas
1 lombok (voor de garnituur)
olie

BEREIDING
* Sambal en petis udang aanbakken
* Gekookte kippenlever toevoegen
* Daarna de pindakaas, tamarinde en ketjap
* Garneren met gesneden lombok en serveren
Met vriendelijke groet,
Frank Deuning
Restaurant The Raffles

Comments are closed.