Zondag 26 mei: Culinaire Causerie in Raffles!


Op zondag 26 mei kunt u vanaf 16:00 uur genieten van een culinaire causerie.  Historicus en schrijver Gerard Termorshuizen, onder meer bekend van zijn boeken over de Indische pers (‘Journalisten en heethoofden’ en ‘Realisten en reactionairen’) presenteert dan zijn nieuwste boek in Raffles.

In dit boek – Niemand zorgde voor mijn ziel – belicht Termorshuizen een ‘verborgen stukje’ Indonesische geschiedenis; de zware omstandigheden waarin arme Indo’s rond 1900 leefden en hun bijzondere overlevingsstrategieën.  Termorshuizen voert u mee aan de hand van het tragische levensverhaal van Marietje van Oordt (1897–1974), een roemruchte dame van lichte zeden die tijdens haar carrière intensief door de pers (én het publiek…) werd gevolgd.

Literair én culinair genieten!
Waarom ‘koos’ Marietje voor dit bestaan?  En waarom was Indië in haar levenswandel geïnteresseerd?  Ga mee op reis met Gerard Termorshuizen.  Ieder stap van de fascinerende weg wordt begeleid door de culinaire creaties van onze chef, zodat Indonesië ook op uw smaakpapillen tot leven komt.  De ideale combinatie dus van literair en culinair genieten!

WAT?     Culinaire causerie met Gerard Termorshuizen
WANNEER?     Zondag 26 mei aanvang 16.00 uur
KOSTEN?     65 Euro p.p. all-in (dus diner én begeleidende dranken!)
RESERVEREN?     Graag.  Dat kan via info@restaurantraffles.com

Comments are closed.