NIEUWS
RESTAURANT THE RAFFLES IS NIET MEER
Wij danken onze gasten voor hun trouwe bezoek
de afgelopen 29 jaar.
De laatste attributen van het restaurant staan te koop op Marktplaats: www.marktplaats.nl/u/frank-deuning/46249357/
Nieuws van The Raffles
Goed Nieuws
Nieuwe eigenaren, die nauwe banden met The Raffles hebben, gaan na een grondige verbouwing, eind november de deuren weer openen.
Met behoud van o.a. de chef en vertrouwde gerechten wordt er ook gewerkt aan nieuwe recepten.
Nadere informatie volgt!
Marktplaats
Op Marktplaats vind u nog enige attributen die The Raffles te koop aanbiedt: https://www.marktplaats.nl/u/frank-deuning/46249357/
Kerstmenu’s 2021
Wij zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag voor afhalen en bezorgen.
Zaterdag 25 december alleen voor de Kerstmenu’s.
Oudjaar en Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten.
Op 1e Kerstdag hebben wij de volgende menu’s:
THE RAFFLES RIJSTTAFEL min. 2 pers. €40 p.p.
afhalen/bezorgen van 16.00 tot 17.30 uur
MENU KELAPA SUNDA 5 gangen min 2 pers. €52 p.p.
afhalen/bezorgen van 18.00 tot 20.00 uur
bezorgkosten in Den Haag €5,-
Menu Kelapa Sunda
POPIAH SAYURAN
Rijsteflensje met groenten en knapperige sla
* * *
LAKSA LEMAK
Gekruide vissoep
* * *
OTAK OTAK
Gestoomde crab in bananenblad
* * *
RUSA BOGOR
Hertenfilet met rode gember en gele rijst
* * *
KUE NATAL
Feestelijk dessert
The Raffles Rijsttafel
KAKAP PEPESAN – gestoomde vis
AYAM KETUMBAR – kip met cashewnoten
BEBEK MENYATYAT – zoetzure eendenborst
GULAI DOMBA – lams-curry
KAREDOK – groenten met pindasaus
SATE DAGING – beef
SATE BABI – varken
KRUPUK UDANG
SERUNDENG
ACAR
NASI KUNING – gele rijst
The Raffles onderweg naar een nieuw begin
Wij zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag voor afhalen en bezorgen.
Zaterdag 25 december alleen voor de Kerstmenu’s.
Oudjaar en Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten.
Op 1e Kerstdag hebben wij de volgende menu’s:
THE RAFFLES RIJSTTAFEL min. 2 pers. €40 p.p.
afhalen/bezorgen van 16.00 tot 17.30 uur
MENU KELAPA SUNDA 5 gangen min 2 pers. €52 p.p.
afhalen/bezorgen van 18.00 tot 20.00 uur
bezorgkosten in Den Haag €5,-
Menu Kelapa Sunda
POPIAH SAYURAN
Rijsteflensje met groenten en knapperige sla
* * *
LAKSA LEMAK
Gekruide vissoep
* * *
OTAK OTAK
Gestoomde crab in bananenblad
* * *
RUSA BOGOR
Hertenfilet met rode gember en gele rijst
* * *
KUE NATAL
Feestelijk dessert
The Raffles Rijsttafel
KAKAP PEPESAN – gestoomde vis
AYAM KETUMBAR – kip met cashewnoten
BEBEK MENYATYAT – zoetzure eendenborst
GULAI DOMBA – lams-curry
KAREDOK – groenten met pindasaus
SATE DAGING – beef
SATE BABI – varken
KRUPUK UDANG
SERUNDENG
ACAR
NASI KUNING – gele rijst
Menu Batavia
min. 2 pers. € 37,00 p.p.
PASAR SENEN
Drie kleine voorgerechtjes
* * *
RENDANG SAPI BETAWI
Roergebakken plakjes ossehaas met geraspte kokos, citroenblad, gember en aardappel
AYAM KETUMBAR
Stukjes gebakken kipfilet met koriander en cashewnoten
SATE BABI
Saté van gemarineerd varkensvlees
KAREDOK
Groentegerecht met een frisse pindasaus met kentjoer en kemangi
* * *
MANGGA EXTRAVAGANZA
Mangodessert met sorbet-ijs
Met The Raffles Gezond het Nieuwe Jaar in
VEGETARISCHE RIJSTTAFEL in de PREANGER
min. 2 pers. €35,- p.p.
POPIAH SAYURAN – rijsteflensje gevuld met groenten en sla
PERKADEL JAGUNG – maiskoekje
SAMBAL GORENG TEMPE – soya cake
KARE BATAK – groentencurry met aardappel
KAREDOK – groenten met pindasaus
SAYUR LODEH – groenten in kokosmelk
OBLOK OBLOK – tahoe in bananenblad
NASI KUNING – gele rijst
ACAR – zuur
SERUNDENG – geraspte kokos
KRUPUK GENDAR – van rijst
Bestellen dinsdag t/m zondag vanaf 15.00 uur.
Afhalen/bezorgen vanaf 17.00 uur.
Bezorgen in Den Haag €5,-
The Raffles Onderweg naar het Nieuwe Jaar
Behalve maandag is het restaurant iedere dag geopend voor afhalen en bezorgen van 17.00 tot 20.00 uur.
Beide Kerstdagen en oudjaar zijn er speciale menu’s:
THE RAFFLES RIJSTTAFEL min. 2 pers. €40 p.p.
afhalen/bezorgen van 16.00 tot 18.00 uur
BATAVIA MENU 5 gangen min 2 pers. €50 p.p.
afhalen/bezorgen van 18.00 tot 20.00 uur
bezorgkosten in Den Haag €5,-
Menu Batavia
POPIAH SAYURAN
Rijsteflensje met groenten en knapperige sla
* * *
LAKSA LEMAK
Gekruide vissoep
* * *
OTAK OTAK
Gestoomde crab in bananenblad
* * *
RUSA BOGOR
Hertenfilet met rode gember en gele rijst
* * *
KUE NATAL
Feestelijk dessert
The Raffles Rijsttafel
KAKAP PEPESAN – gestoomde vis
AYAM KETUMBAR – kip met cashewnoten
BEBEK MENYATYAT – zoetzure eendenborst
GULAI DOMBA – lams-curry
KAREDOK – groenten met pindasaus
SATE DAGING – beef
SATE BABI – varken
KRUPUK UDANG
SERUNDENG
ACAR
NASI KUNING – gele rijst
Met vriendelijke groet,
Frank Deuning
Restaurant The Raffles
Afhalen en bezorgen
Afhalen/Bezorgen tussen 17.00 en 18.00 uur
Dinsdag t/m zaterdag
Bezorgkosten in Den Haag €5.00
telefonische bestellingen: 070-3458587
via e-mail: info@restaurantraffles.nl
Afhaal/Bezorgspecial
Rijsttafel The Raffles €35.00 p.p. (min. 2 pers.)
Kakap Pepesan – gestoomde vis
Ayam Ketumbar – kip met cashewnoten
Bebek Menyatyat – eend
Gulai Domba – lam
Karedok – groenten met pindasaus
Sate Daging – beef
Sate Babi – varken
Krupuk udang
Serundeng
Nasi Kuning – gele rijst
THE RAFFLES FEESTDAGEN
Hierbij de menu’s voor beide kerstdagen woendag 25 en donderdag 26 december.
Dinsdag 24, dinsdag 31 december en woensdag 1 januari zijn wij gesloten.
MENU SUNDA KELAPA €63 p.p.
POPIAH SAYURANRijsteflensje met knapperige groenten
* * *
SOP KELAPA UDANG
Kokossoep met garnalen
* * *
OTAK OTAK
In bananenblad gestoomde crab
* * *
RUSA BOGOR
Roergebakken reepjes hert met
rode gember en gele rijst
* * *
KUE NATAL
Kerst dessert
MENU BETAWI €63 p.p.
LEMPER JAWA
Kleefrijst met gekruid kipgehakt
* * *
SOTO AYAM
Indonesische kippen soep
* * *
ANEKA SATE
Drie soorten sate
* * *
DAGING PANGANG
Gegrilde entrecote met pikante groenten
en gele rijst
* * *
KUE NATAL
Kerst dessert
MENU DU SOLEIL
Ter gelegenheid van het Cirque du Soleil op het Malieveld serveren wij dinsdag t/m vrijdag voorafgaand aan de voorstelling het DU SOLEIL MENU.
Aanvang 17.30 tot 18.00 uur €35,00 p.p.
MENU DU SOLEIL
PASSAR SOLO
Drie kleine voorgerechtjes
* * *
PERSEMBAHAN HAGI NYAI LORO KIDUL
Rijsttafel volgens familietraditie geserveerd met feestelijke rijst
Bij reserveren s.v.p. vermelden: ‘Du Soleil Menu’